با پرخوری عصبی بیش تر آشنا شوید.
پرخوری عصبی به انگلیسی Bulimia nervosa یا همان (BED) اختلالی است که باعث تحریک گرسنگی و دریافت بیش از اندازه مواد غذایی می شود. این اختلال پرخوری عصبی باعث می شود که فرد کالری بیش از حدی در یک وعده غذایی دریافت کند. ما در این نوشتار قصد داریم به بررسی این اختلال تغذیه ای و روش های درمان آن بپردازیم.
بیشتر بدانید: اسلیو معده چیست؟
پرخوری عصبی چه علائمی دارد؟
افراد مبتلا به پرخوری اصولا از اضافه وزن و عدم تناسب اندام خود احساس شرمندگی می کنند. البته لازم است این نکته را یادآور شویم که پرخوری که در برخی مواقع به سراغ شما می آید به معنای بیماری بولیمیا نیست. در صورتی که علائم زیر را دارید به احتمال زیاد دچار اختلال پرخوری هستید:
· غذا خوردن با حجم زیاد و بیش از حد معمول؛
· فرد تا زمانی که احساس پیشمانی نداشته باشد دست از غذا خوردن برنمی دارد اما همچنان پس از پرخوری بیش از حد گرسنه است.
· تنهایی غذا خوردن؛
· عدم اعتماد به نفس به دلیل اضافه وزن؛
علت پرخوری عصبی در کودکان چیست؟
متاسفانه آمار کوکان چاق به دلیل عدم تحرک و یکجا نشینی نسبت به سال های گذشته بسیار افزایش پیدا کرده است و این یک زنگ خطر برای والدین و حتی جامعه است. چرا که افزایش آمار چاقی به معنای افزایش آمار ابتلای بیماری های قلبی عروقی، دیابت، کلسترول بالا و … است. والدین موظف هستند از همان ابتدا کودکان خود را با سبک زندگی سالم و رژیم لاغری مناسب وفق دهند تا در بزرگسالی خطر چاقی آنها را تهدید نکند. همچنین در صورتی که کودک شما دچار اضافه وزن است باید با رژیم لاغری کودکان که از پزشک متخصص دریافت می کنید به دنبال کاهش وزن آنها باشید.
اما علت پرخوری در کودکان می تواند دلایل زیر باشد:
· پرخوری احساسی
· اختلال پر خوری عصبی
· استرس زیاد