عمل جراحی اسلیو یکی از انواع عمل های جراحی لاغری محسوب میشود. این جراحی نوعی دستکاری در سیستم و ارگان های دستگاه گوارش است.

در عمل لاغری اسلیو معده از طریق جراحی اندازه معده را کاهش می دهند. افراد پس از انجام این عمل زودتر احساس سیری میکنند. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که این عمل بطور قابل توجهی میزان پرخوری را پایین می آورد.

اصول عمل لاغری اسلیو معده چیست؟

3 الی 7 روز پس از انجام عمل لاغری اسلیو، معده بیمار توانایی دریافت غذاهای مایع مانند شیر را دارد. در این عمل، متخصص جراحی لاغری مقدار زیادی از معده برمیدارد و معده به شکل موز در می آید. باید در نظر داشت که این عمل جراحی برگشت ناپذیر است. این روش توانایی بدن در تولید هورمون گرسنگی را که گرلین نام دارد کاهش می دهد.

رژیم عمل لاغری اسلیو معده یک رژیم چند فازی است که متخصصان برای آماده سازی افراد برای جراحی، کمک به بهبودی طراحی کرده اند.

همچنین تحقیقات انجام شده نشان داده است که عمل لاغری اسلیو معده ، باعث کمبود های تغذیه ای در بدن فرد میشود.بنابراین فرد باید به  تغییرات رژیم غذایی پس از جراحی لاغری پایبند باشد.

رژیم غذایی در دوران جراحی اسلیو معده:

پزشکان قبل از جراحی لاغری اسلیو معده برنامه مدیریت وزن را توصیه میکنند. افراد برای کاهش حجم کبد و میزان چربی در اطراف اندام ها باید به مدت 2 تا 6 هفته به رژیم غذایی پایبند باشند.

رفتارهای غذایی توصیه شده برای پس از عمل

شخص بعد از انجام عمل اسلیو معده باید نه تنها غذایی که می خورد بلکه باید نحوه خوردن آن را نیز تغییر دهد. این افراد باید با تغییر رفتارهای غذایی، خطر عوارض پس از جراحی را کاهش دهند.

·         مصرف 6 وعده غذایی به جای 3 وعده غذای حجیم

·         آرام غذا خوردن

·         پایان وعده غذایی با احساس سیری کردن

·         دریافت وعده های غذایی متعادل با پروتئین بالا

·         خودداری از خوردن غذا به دلیل استرس

·         مصرف مکمل های غذایی

از چه غذاهایی پس از انجام عمل اسلیو معده باید خودداری کرد؟

مصرف برخی از غذاها پس از انجام عمل لاغری اسلیو معده ممکن است موجب بروز مشکل در فرد شوند. بنابر ابن افراد باید انواع خاصی از غذا و نوشیدنی ها را از رژیم غذایی خود حذف کنند تا احتمال بروز یک عارضه نامطلوب در آنها کاهش یابد.

·         غذاهای سفت و خشک

·         غذا و نوشیدنی هایی که کالری متراکم دارند همانند: بستنی، شکلات و...

·         نوشیدنی های گازدار و شیرین همانند: نوشابه

·         غذاها با شاخص گلیسمی بالا همانند: نان، برنج، سیب زمینی و...

رفرنس