x تبلیغات
ایران ما است

روش های خروج از استپ وزن را بشناسیم

 

ممکن است در مسیر لاغری و تناسب اندام، بعد از دوره ای کاهش وزن با سرعت خوب و مناسب، به یکباره بدون اینکه خطایی از شما سر زده باشد، ماشین لاغری شما ایست کند و دچار استپ وزن شوید. برای مقابله با استپ وزن و شکست آن لازم است تا اقداماتی را انجام دهید. ما قصد داریم تا در این مقاله به معرفی روش های شکست استپ وزنی بپردازیم.

راه حل خروج از استپ وزن چیست؟

برای شکست استپ وزن می توان اقدامات زیر را انجام داد:

گرفتن رژیم فستینگ

رژیم فستینگ یا روزه داری متناوب یکی از روش های شکست استپ وزن است. این رژیم به این شکل است شما درست مانند موقعی که روزه هستید 16 ساعت نباید چیزی بخورید و در 8 ساعت باقی مانده می توانید غذا بخورید.

کاهش مصرف کربوهیدرات ها

با رژیم های کم کربوهیدرات مثل رژیم کتوژنیک می توانید به مبارزه استپ وزن بروید. طبق یکی از تحقیقات انجام شده که افرادی که روزانه حداکثر 50 گرم کربوهیدرات مصرف می کنند، به نسبت افرادی که از رژیم های لاغری سنتی استفاده می کنند، کاهش وزن بیشتری را تجربه می کنند.

عدم حذف مصرف پروتئین ها

مصرف پروتئین ها باعث افزایش سوخت و ساز بدن تا 100 کالری می شود. همچنین به دلیل اینکه پروتئین ها خاصیت سیرکنندگی دارند در صورت مصرف آنها شما در طول روز کالری کمتری مصرف می کنید.

یادداشت کردن کالری های مصرفی

طبق مطالعات انجام شده بیشتر افراد به حجم غذا توجه می کنند و به کالری غذاها توجه چندانی ندارند. شما با یادداشت کردن میزان کالری مصرفی در روز می توانید از استپ وزن جلوگیری کنید.

افزایش فعالیت بدنی

افزایش فعالیت بدنی بدون شک می تواند استپ وزنی شما را شکست دهد. با کاهش وزن، میزان سوخت و ساز بدن هم کاهش پیدا می کند، با انجام ورزش به خصوص ورزش های قدرتی می توانید از کاهش متابولیسم پایه بدن و استپ وزن جلوگیری کنید.

مصرف فیبر بیشتر

انواع فیبرها به خصوص فیبرهای محلول باعث می شوند که حرکت غذا در لوله های گوارشی کاهش پیدا کند و همین موضوع باعث سیری زودرس شما می شود. توصیه متخصصین تغذیه این است که روزانه 30 گرم فیبر از منابع مختلف مثل میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و ... به دست بیاورید.

مدیریت کردن استرس خود

استرس باعث افزایش هورمون کورتیزول در بدن می شود که این هورمون یکی از دلایل تجمع چربی ها در ناحیه شکم است؛ بنابراین اگر دائما دچار استرس و اضطراب می شوید به فکر راه درمان آن باشید.

رژیم لاغری 7 روزه و معروف ترین نوع آن

 

برای همه ما حداقل یک بار پیش آمده است که یک هفته یا یک ماه دیگر به مهمانی یا مجلس خاصی دعوت شده ایم و لازم است تا در این مدت زمان کم یک رژیم لاغری سریع بگیریم. یک کاهش وزن استاندارد به این صورت است که فرد تا یک کیلوگرم در هفته وزن کم می کند. کاهش وزن بیش از یک کیلو در یک هفته ممکن است سلامتی شما را به خطر بیندازد، اما گاهی شما مجبور هستید که در یک هفته خیلی سریع و به میزان زیادتری وزن کم کنید.

خیلی از افراد به غلط رژیم های لاغری سریع را با رژیم های خطرناک و غیراصولی اشتباه می گیرند. این در حالی است که  لاغری سریع در صورتی که درست و اصولی باشد، هیچ آسیبی به بدن وارد نمی کند.

ویژگی یک رژیم لاغری اصولی

در صورتی که یک رژیم لاغری اصولی و سالم گرفته باشید و ورزش را نیز در کنار آن داشته باشید، بدون نیاز به حذف وعده غذایی و ایجاد مشکلی می توانید یک کاهش وزن طبیعی داشته باشید. خیلی مهم است که یک روش درست را برای کاهش وزن و لاغری پیدا کنید و به هیچ عنوان به سراغ مکمل ها و قرص های لاغری نروید؛ مگر به توصیه پزشک.

رژیم لاغری 7 روزه

مهم ترین نکته ای که درباره رژیم لاغری اصولی باید در نظر داشته باشید این است که به هیچ عنوان نباید در طی رژیم، وعده های غذایی شما حذف شود. یکی از رژیم های لاغری معروف رژیم لاغری 7 روزه است؛ اما آیا این رژیم یک رژیم اصولی است؟

یکی از معروف ترین انواع رژیم لاغری 7 روزه، رژیم جنرال موتورز است که یک رژیم مناسب برای فصل بهار و تابستان است. زیرا برنامه غذایی این رژیم سرشار از میوه های متنوع است که در این فصول دسترسی به میوه ها آسان تر است. این رژیم یک رژیم مناسب برای افرادی است که قصد لاغری سریع در مدت زمان کوتاهی دارند؛ این رژیم مدعی است که در طول 7 روز 7 کیلو از وزن شما را کم می کند. اما این رژیم یک رژیم لاغری اصولی نیست و پس از قطع آن بازگشت وزن خواهید داشت.

قوانین رژیم 7 روزه جنرال موتورز به شرح زیر است:

·         روزانه 8 الی 12 لیوان آب میل کنید.

·         در سه روز اول رژیم ورزش کردن ممنوع است.

·         مصرف انواع لوبیا در طول این رژیم ممنوع است.

·         هر روز باید سوپ مخصوص جنرال موتورز میل کنید.

با تفاوت های دندانپزشک و متخصص ارتودنسی آشنا شوید.

 

دندانپزشکان و ارتودنتیست‌ها پزشکانی هستند که در مراقبت‌های بهداشتی دهان و دندان تخصص دارند. پزشکانی که دندانپزشکی عمومی خوانده‌اند برای تشخیص و درمان بیماری‌های لثه، دندان، زبان و دهان آموزش دیده‌اند.

متخصصین ارتودنسی نیز این آموزش‌ها را می‌بینند؛ اما برای آن که در تشخیص و درمان ناهماهنگی دندان‌ها و فک تخصص داشته باشند، آموزش‌های بیشتری می‌بینند."

در ادامه ضمن آشنایی با فعالیت‌های متخصص ارتودنسی، انواع مختلف ارتودنسی را معرفی کرده‌ایم تا دید کاملی از خدمات این دسته از دندانپزشکان و کار آنها داشته باشید.

فعالیت‌های متخصص ارتودنسی

نباید تصور کنیم فعالیت‌های یک متخصص ارتودنسی به قرار دادن سیم‌های فلزی (دستگاه ارتودنسی) روی دندان‌های فرد محدود می‌شود. امروزه ارتودنتیست‌ها می‌توانند به روش‌های دیگری هم ناهنجاری‌های فک و دندان را برطرف کنند. یکی از این روش‌ها ارتودنسی نامرئی است.

ارتودنسی نامرئی در میان افرادی که به درمان ارتودنسی نیاز دارند، بسیار محبوب شده است. دلیل این امر دیده نشدن دستگاه ارتودنسی روی دندان‌هاست. متقاضیان اصلی متخصص ارتودنسی را بزرگسالان تشکیل می‌دهند. زیرا افراد کم‌‌سن‌وسال‌تر معمولا به مشخص بودن سیم‌های ارتودنسی توجه نمی‌کنند.

فعالیت‌های دکتر ارتودنسی

اگرچه دکترهای دندانپزشک نیز علاوه بر کشیدن دندان‌ها، پر کردن و انجام ترمیم برای مراقبت‌های ارتودنسی نیز آموزش‌هایی دیده‌اند، اما انواع درمان‌های ارتودنسی با اهداف سلامتی و زیبایی را باید به یک متخصص ارتودنسی سپرد. مهمترین فعالیت‌های دکتر ارتودنسی شامل درمان کجی دندان‌ها (شامل اوربایت، آندربایت و کراس‌بایت) شلوغی دندان‌ها، فاصله‌دار بودن دندان‌ها، و درمان ناهنجاری‌های فکی و گیجگاهی می‌شود.

همان‌طور که توضیح دادیم، ارتودنسی نامرئی هم در کنار درمان برخی مشکلات فک توسط متخصص ارتودنسی انجام می‌شود. برای کشیدن دندان عقل هم بهتر است پیش از مراجعه به دکتر دندانپزشک، برای معاینه از دکتر ارتودنسی وقت گرفت و با او مشورت کرد.

انجام انواع ارتودنسی

به غیر از درمان جدید ارتودنسی نامرئی، متخصص ارتودنسی انواع ارتودنسی قدیمی‌تر (و البته به شدت نتیجه‌بخش) را نیز انجام می‌دهد؛ یعنی ارتودنسی ثابت و ارتودنسی متحرک.

هزینه خدمات دندانپزشکی

 

متاسفانه به دلیل بالا رفتن تعرفه دندانپزشکی در سال های اخیر، جایگزین کردن دندان های از دست رفته با چالش هایی روبرو شده است. مردم اغلب به دلیل ترس از هزینه ها برای جایگزینی دندان هایشان به دندانپزشک مراجعه نمی کنند. این در حالیست که روش های جایگزین کردن دندان از دست رفته متنوع بوده و در هر صورت می توان با هزینه های کمتر نیز این جایگزینی را انجام داد..

روکش دندان

روکش دندانی یا dental crown کلاهکی به شکل تاج دندان طبیعی خودمان است که بر روی یک دندان آسیب دیده قرار می گیرد تا شکل، اندازه، استحکام و ظاهر آن دندان را بازیابی کند. در واقع زمانی که تاج یک دندان دچار آسیب گسترده می شود، به جای آن، روکش دندان نصب می کنند. روکش های دندانی معمولاً به تنهایی به عنوان یک گزینه جایگزین دندان از دست رفته استفاده نمی شوند، اما می توان آنها را همراه با سایر گزینه های جایگزینی دندان مانند ایمپلنت یا بریج دندان استفاده کرد.

انواع مختلف روکش های دندانی

روکش های دندانی را می توان از مواد مختلفی از جمله سرامیک، زیرکونیا، آلیاژهای فلزی یا ترکیبی از آن ها ساخت. آنها به صورت سفارشی ساخته می شوند تا با اندازه، شکل و رنگ دندان های طبیعی شما مطابقت داشته باشند، بنابراین درست مانند یک دندان طبیعی به نظر می رسند و عمل می کنند. برای اطلاع از آخرین تعرفه این پروتزها می توانید به صفحه "هزینه روکش دندان" مراجعه کنید.

هزینه درمان‌های ارتودنسی چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟

با توجه به تغییرات اقتصادی و نوسانات شدیدی که طی چند سال گذشته داشته‌ایم نمی‌توانیم به طور دقیق هزینه‌ای را در این بخش درج کنیم. یکی از دلایل این است که ممکن است شخصی در نیمه دوم سال وارد این صفحه شده و هزینه مندرج واقعی نباشد. بنابراین اگر می‌خواهید هزینه به روز و جدید ارتودنسی را مشاهده کنید توصیه می‌کنیم به هزینه ارتودنسی در سال 1402 مراجعه کنید. در این صفحه آخرین تعرفه انواع ارتودنسی درج شده است.

مزایا و معایب دندان مصنوعی چیست؟

دندان های مصنوعی در مقایسه با ایمپلنت یا بریج دندان گزینه مقرون به صرفه تری برای جایگزینی دندان هستند. با این حال، آنها ممکن است مانند سایر گزینه های دیگر راحت یا طبیعی نباشند.

پروتزهای مصنوعی به عنوان یک روش جایگزین کردن دندان از دست رفته گاهی اوقات ممکن است بلغزند یا در دهان حرکت کنند که می تواند باعث ناراحتی یا مشکل در صحبت کردن یا خوردن شود. همچنین ممکن است نیاز به نگهداری منظم داشته باشند.

همه چیز درباره ارتودنسی با الاینرهای شفاف

ارتودنسی انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن ها در شرایط متفاوتی استفاده می شوند. افرادی که نمی خواهند به دلایل مختلفی مانند موقعیت اجتماعی و کاری خود، دستگاه ارتودنسی در دهانشان قابل مشاهده باشد، یکی از انواع ارتودنسی دندان با نام ارتودنسی شفاف برایشان مناسب است.

ارتودنسی شفاف چیست؟

ارتودنسی شفاف یا الاینر شفاف، نوعی ارتودنسی متحرک است که در آن از پلاک های پلاستیکی شفاف و بی رنگی برای منظم کردن دندان ها استفاده می شود و در آن خبری از براکت و سیم ارتودنسی نیست. این پلاک ها به دلیل شفاف بودن، قابل مشاهده نیستند و هر زمان که لازم باشد می توان آن ها را از دهان خارج کرد. اما لازم به ذکر است که این پلاک های شفاف را حداکثر 2 ساعت در روز می توان از دهان خارج کرد. زیرا در صورت قرار نداشتن مداوم آنها بر روی دندان ها، طول درمان ارتودنسی طولانی تر می شود.

ارتودنسی شفاف برای چه کسانی مناسب است؟

پلاک های شفاف برای افرادی که مشکلات شدید دندان و فک دارند اصلا مناسب نیستند، اما برای افرادی که دارای مشکلات خفیف تا متوسط دندانی و فک هستند، کاربرد دارند:

·         جلو بودن دندان های فک بالا نسبت به دندان های فک پایین (اوربایت)

·         وجود فاصله بین دندان بالا و پایین در حین بسته شدن دندان (اوپن بایت)

·         جلو بودن دندان های فک پایین نسبت به دندان های فک بالا (آندر بایت)

·         شلوغی جزئی در دندان ها

·         وجود فاصله بین دندانی

مزایای ارتودنسی شفاف

این نوع ارتودنسی دارای مزایای زیادی است که در زیر به مهم ترین آن ها اشاره کردیم:

·         نامرئی بودن آن، مهمترین مزیت این روش است.

·         به راحتی می توان پلاک ها را در زمان غذا خوردن، مسواک زدن یا مراسمات خاص در آورد و دوباره در دهان قرار داد.

·         در این روش امکان عکسبرداری از دندان ها، سفید کردن آن ها، سایر درمان ها مانند ترمیم و عصب کشی دندان ها وجود دارد.

·         مراقبت از دهان و دندان و رعایت بهداشت در ارتودنسی شفاف آسان است.

·         دوره درمان در این روش کوتاه تر است.

معایب الاینرهای شفاف

این روش مانند دیگر روش ها معایبی نیز به دنبال دارد که عبارتند از:

·         این روش برای درمان مشکلات شدید دندانی و فک مناسب نیست.

·         این روش به عنوان ارتودنسی کودکان گزینه مناسبی نیست.

·         برای افرادی که عفونت لثه دارند، استفاده نمی شود.

·         امکان گم شدن آن در زمان خارج کردن پلاک ها از دهان وجود دارد.

·         باید به مدت 22 ساعت در شبانه روز در دهان باشند تا نتیجه موثری داشته باشد.

·         درمان با این روش به همکاری بیمار بستگی دارد. در صورت عدم همکاری و بی توجهی در استفاده از پلاک ها توسط بیمار، دوره درمان طولانی تر می شود.

منبع: bestdentists.ir

لمینت دندان و عوارض آن را بشناسیم

لمنیت دندان یا به اصطلاح دندانپزشکان ونیر، یک روکش نازک اما در عین حال بادوام است که جهت زیبایی بخشیدن به ظاهر دندان ها و اصلاح طرح لبخند بر روی دندان نصب می شود که ممکن است باعث تغییر در رنگ، شکل و اندازه آن شود. جنس لمینت ها از پرسلن است و از نظر مقاومت، در برابر لکه ها و تغییر رنگ بر اثر بازتابش نور مقاوم هستند. همه افرادی که قصد انجام این روش درمانی را دارند باید از فواید و عوارض لمینت دندان مانند سایر روش های دندانپزشکی آگاه باشند و بدانند که هیچکدام کاملا بی نقص نیستند.

کاربرد لمینت دندان چیست؟

از لمینت دندان برای اصلاح موارد زیر استفاده می شود:

·         روشن تر کردن رنگ دندان ها

·         تغییر دادن فرم دندان  ها

·         درمان دیاستوم

·         رفع نامرتبی دندان ها

·         درمان دندان شکسته یا لب پر شده

·         اصلاح بد شکلی دندان ها

معایب لمینت دندان

·         دائمی بودن درمان و غیر قابل برگشت بودن آن: وقتی ونیرها بر روی سطح دندان متصل می شوند دیگر نمی توانید آنها را برداشته و از دندان های اصلی خود استفاده کنید.

·         امکان بروز مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان: اگر لمینت توسط افراد غیر متخصص نصب شود، ممکن است باعث پوسیدگی دندان ها در زیر ونیرها شود.

·         هزینه بالا: این روش درمان به نسبت روش های دیگر اصلاح طرح لبخند مانند کامپوزیت دندان گران تر است.

عوارض لمینت دندان شامل چه مواردی می شود؟

ممکن است ونیرها بر اثر گاز گرفتن خوراکی های سفت یا برای مثال باز کردن در نوشابه با دندان ها، شکستن هسته میوه، شکسته یا جدا شوند. چون به سختی و مقاومت دندان های اصلی نیستند، باید در مراقبت از آن ها بسیار دقت کرد تا دچار شکستگی نشوند.

از دیگر عوارض لمینت دندان، ایجاد حساسیت در دندان هاست. به دلیل تراشیدن قسمت های کوچکی از مینای دندان برای اعمال ونیرها بر روی دندان، ممکن است تا چند روز بعد از نصب لمینت، دندان ها نسبت به سردی و گرمی حساسیت نشان دهند که این اتفاق کاملا طبیعی است و بعد از مدتی خود به خود رفع می شود.

اگر به طور مرتب مسواک نزنید و دائما خوراکی های رنگی مصرف کنید، باید بدانید که این کار باعث رنگ گرفتن لمینت ها می شود. درست است که ونیرها نسبت به تغییر رنگ مقاوم هستند اما اگر آنها را مانند دندان های اصلی خود ندانید و همانند آنها از روکش های خود نیز مواظبت نکنید باعث کاهش طول عمر لمینت دندان و تغییر رنگ و لکه دار شدن آنها می شود.

منبع: implantdr.ir

کاربرد و قیمت کلر هندی آکوافیت

 

پودر کلر حالت خرد شده کلر است که به نسبت خود کلر، سریع تر در آب حل می شود. کلر آکوافیت (Aquafit) محصول کشور هند است که یک ماده ضدعفونی کننده به نام هیپوکلریت کلسیم است که از آن در صنایع مختلف به منظور ضد عفونی کردن آب آشامیدنی، گند زدایی آب آشامیدنی، ضد عفونی کردن آب استخر، ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی و ... استفاده می شود.

کلر هندی آکوافیت در بازار کشور ما طرفداران زیادی دارد و در صورتی که به دنبال یک کلر خارجی و با قیمت مناسب هستید کلر هندی آکوافیت بهترین گزینه برای شما است. کلر هندی به صورت بسته های 45 کیلوگرمی 65 و 70 درصد به شکل پودر به فروش می رسد.

قیمت کلر هندی آکوافیت چقدر است؟

از آنجایی که این کلر در ایران تولید نمی شود و به صورت وارداتی است، قیمت آن وابسته به نرخ نوسانات ارز در کشور دارد و متاسفانه به دلیل نوسانات مداوم قیمت ارز و دلار در کشور ما، این قیمت میزان ثابتی ندارد و نمی توان برای آن مقدار دقیقی ذکر کرد. قیمت کلر آکوافیت هندی حدود سه برابر بیشتر از کلر ایرانی است. اما قیمت این نوع کلر هندی از کلر آمریکایی کمتر است.

کاربردهای کلر هندی چیست؟

از جمله مهم ترین کاربردهای کلر هندی عبارتند از:

·         برای از بین بردن باکتری ها، جلبک ها و جرم های آب استخر از آن استفاده می شود.

·         به منظور ضد عفونی کردن آب استخر از آن استفاده می شود.

·         به منظور ضد عفونی و گند زدایی کردن آب آشامیدنی و فاضلاب از آن استفاده می شود.

·         در قالیشویی کاربرد دارد.

·         در صنایع مختلف اعم از کارخانجات تولید مواد نوشیدنی، شیلات و ... کاربرد دارد.

·         به منظور سفید کردن پارچه در نساجی از آن استفاده می شود.

·         به منظور شستشو و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات از آن استفاده می شود.

·         برای ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی کاربرد دارد.

آیا کلر هندی اشتعال زا است؟

کلر هندی آکوافیت بر پایه کلسیم هیپوکلریت ساخته شده است که این ماده اساسا اشتعال زا نیست. اما در صورتی که در مجاورت مواد قابل انفجار باشد، به دلیل خاصیت اکسیدکنندگی که دارد ممکن است باعث ایجاد واکنش های انفجاری شود. برای نگهداری از پودر کلر باید به این نکته توجه داشته باشید که این ماده شیمیایی باید به دور از هر گونه اسید، مواد و فلزات خشک و سرد باشد. در صورت ترکیب پودر کلر با اسید باعث تولید گاز کلر سمی می شود که بسیار خطرناک است.

کاربردهای پودر کلر استخر و مضرات آن

 

یکی از رایج ترین کاربردهای هیپوکلریت سدیم، استفاده از آن در آب استخرها است. از پودر کلر با درصد خلوص 65 درصد، 70 درصد و 90 درصد اصولا برای ضدعفونی کردن استخرها و آب آشامیدنی استفاده می شود. علاوه بر این، برای تمیز کردن سرویس بهداشتی خانگی، تصفیه خانه فاضلاب صنعتی، تمیز کردن استخرهای پرورش ماهی و ضدعفونی کردن سبزیجات نیز از انواع پودر کلر استفاده می شود.

پودر کلر یکی از اصلی ترین موادی است که برای ضدعفونی کردن استخر و آب آن و همچنین جلوگیری از رشد جلبک ها، مورد استفاده قرار می گیرد. در حقیقت خاصیت ضدعفونی کنندگی این ماده شیمیایی، در نتیجه فرآیندی به نام الکترولیز است. این ماده با شکستن دیواره های سلولیِ جلبک ها و باکتری ها، باعث اکسید شدن آنها و در نهایت از بین رفتن یا غیر فعال شدن آنها می شود.

پودر کلر در کشورهای مختلف و با برندهای متفاوتی تولید می شود و همین موضوع باعث شده است که قیمت های متفاوتی نیز داشته باشد. برای مثال قیمت کلر ایرانی کاملا متفاوت از کلر هندی، ژاپنی و ... است.

مضرات پودر کلر استخر چیست؟

با اینکه پودر کلر استخر مزایای بسیار زیادی دارد و باعث از بین بردن آلودگی ها، عوامل بیماری زا، باکتری ها و جلبک های موجود در استخر می شود، اما به دلیل بوی قوی و آزاردهنده ای که دارد ممکن است باعث تحریک چشم یا پوست شود.

همچنین برای نگهداری از این ماده شیمیایی، باید آن را به دور از هرگونه اسید، مواد و فلزات سرد و خشک نگه داشت. در صورت ترکیب پودر کلر با اسید باعث تولید گاز کلر سمی می شود که بسیار خطرناک است.

چگونه از پودر کلر استخر استفاده کنیم؟

اینکه چقدر از پودر کلر استخر استفاده کنید کاملا بستگی به نوع استخر و نتایج آزمایشات شیمیایی آب دارد. شما می توانید به صورت مستقیم کلر را به آب استخر اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پودر کلر در آب بسیار محلول است و حلالیت آن در دمای 20 درجه 214 گرم در لیتر می باشد.

روش دیگر استفاده از پودر کلر استخر این است که 3 گرم از پودر برای هر متر مکعب از حجم استخر در نظر بگیرید، سپس آن را ضربدر 3 کنید. برای مثال برای یک استخر با حجم 100 متر مکعب 300 گرم کلر نیاز است. شما می توانید پودر کلر را در یک ظرف 2 یا 3 لیتری حل کنید و سپس آن را به استخر اضافه کنید.

 

قیمت پودر کلر استخر چقدر است؟

پودر کلر یا همان هیپوکلریت سدیم یک ماده اکسید کننده قوی است که کاربردهای متفاوتی مانند ضدعفونی کردن آب استخر، تمیز کردن سرویس های بهداشتی خانگی، تصفیه خانه فاضلاب صنعتی، تمیز کردن استخرهای پرورش ماهی و ضدعفونی کردن سبزیجات دارد. پودر کلر درصد خلوص های متفاوتی شامل 65، 70 و 95 درصد دارد که هرکدام برای کاربردهای متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت پودر کلر استخر

عوامل مختلفی مانند برند، کشور سازنده، درصد خلوص، وزن پودر کلر و ... بر هزینه پرداختی برای پودر کلر تاثیرگذار است. در سال های اخیر متاسفانه به دلیل تحریمات مختلف و نوسانات ارز در داخل کشور، قیمت پودر کلر خارجی شامل هندی، ژاپنی و سایر کشورهای وارد کننده از محصولات تولید داخل بالاتر رفته است.

پودر کلر ایرانی

پارس کلر تبریز، نیرو کلر اصفهان و کلران سمنان، معتبر ترین شرکت های تولید کننده پودر کلر در ایران هستند. کیفیت پودرهای کلر ایرانی در مقایسه با نمونه های خارجی پایین تر است اما به دلیل قیمت پایین پودر کلر ایرانی مصرف کنندگان زیادی از آنها استفاده می کنند.

قیمت پودر کلر خارجی

پودر کلرهای خارجی از کیفیت بسیار بالایی برای ضدعفونی کردن آب برخوردارند و به همین دلیل قیمت بالاتری نیز دارند. از جمله کاربردهای پودر کلر خارجی می توان به استفاده از آنها برای استخرهای شنای مسکونی و تجاری اشاره کرد.

بهترین پودر کلرهای خارجی

دو کشور هستند که در تولید پودر کلر از سایر کشورها اعتبار بالاتری دارند و بهترین ها را ارائه می دهند. در ادامه به صورت مختصر توضیحی درباره این محصولات ارائه خواهیم داد:

پودر کلر آکوافیت هند

از این نوع پودر کلر در سیستم های پمپ کلر، سیستم های ضدعفونی مانند ضد عفونی کردن خطوط لوله، سیستم های توزیع و ... استفاده می شود. پودر کلر آکوافیت معمولا در بشکه های 45 کیلویی و با درصد خلوص 65 و 70 به فروش می رسد و به دلیل قیمت مناسب و کیفیت خوبی که دارد، از این نوع پودر کلر در استخرهای شنای عمومی  و آب آشامیدنی استفاده می شود.

به طور کلی قیمت هر کیلو پودر کلر آکوافیت هند سه برابر پودر کلر ایرانی و کمتر از پودر کلر آمریکایی است.

پودر کلر ژاپنی

پودر کلر ژاپنی یکی از با کیفیت ترین، ایمن ترین، پرکاربرد ترین و موثرترین انواع پودر کلرها است. این نوع پودر کلر می تواند  با سرعت بالایی جلبک های سبز و قرمز موجود در آب را از بین ببرد. پودر کلر تولید شده در کشور ژاپن هیچگونه آسیبی به بدن انسان، حیوانات و محیط زیست وارد نمی کند؛ به همین دلیل طرفداران زیادی دارد.

با کلر آکوافیت به طور کامل آشنا شوید

با خرد شدن کلر به ذرات ریز، پودر کلر ایجاد می شود که معمولا دارای 60 درصد خلوص است و نسبت به خود کلر سریع تر در آب حل می شود. نکته دیگری که درباره پودر کلر باید دانست این است که امکان اضافه کردن پودر کلر به صورت مستقیم در آب استخر وجود دارد. کشورهای مختلفی این محصول را تولید و عرضه می کنند که معتبرترین آنها کلر هندی، آمریکایی و ژاپنی هستند.

کلر آکوافیت (Aquafit) چیست؟

پودر کلر که با نام هیپوکلریت سدیم نیز شناخته می شود و یک ماده ضدعفونی کننده قوی است، در صنایع مختلف به منظور ضد عفونی کردن آب آشامیدنی، گند زدایی آب آشامیدنی، ضد عفونی کردن آب استخر، ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی و ... استفاده می شود.

کلر آکوافیت محصول کشور هند است و ایمنی بسیار بالایی دارد. در ساخت و تولید آن از هیچ ماده آلی ساخته نشده است و به راحتی در آب حل می شود. کلر آکوافیت به صورت پودر بوده و خاصبت گندزدایی و اکسید کنندگی قوی دارد. کلر هندی آکوافیت آب را شفاف می کند و ته نشینی زیادی در آب ندارد، به همین دلیل برای تصفیه آب های آشامیدنی می تواند مناسب باشد.

مزایای کلر هندی چیست؟

همانطور که در بالاتر گفتیم، کلر هندی به دلیل خواص و کاربردهایی که دارد، یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین انواع کلرها است که از جمله مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

·         داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی و اکسیدکنندگی قوی

·         عرضه شدن به شکل پودری یا گرانول (که باعث راحت حل شدن در آب می شود.)

·         داشتن قابلیت تخریب کلرامین

·         قدرت ثابت نگه داشتن ph آب استخر به دلیل داشتن خاصیت قلیایی

·         جلوگیری از زنگ زدگی تجهیزات استخر به دلیل داشتن سدیم در آن

چگونه می توان کلر هندی اصل را از تقلبی تشخیص داد؟

این کلر در کشور ما محبوبیت بالایی دارد و همین باعث شده است که نمونه های تقلبی آن نیز در بازار یافت شود. اما برای اینکه ضدعفونی کنندگی ما به صورت کامل، ایمن و بدون احتمال خطر انجام شود، لازم است تا از کلر اصل استفاده کرد. برای تشخیص کلر هندی اصلی از تقلبی به نکات زیر توجه داشته باشید:

·         به دیکته کلمه aquafit توجه داشته باشید. دیده شده است که در موارد تقلبی، دیکته این کلمه را اشتباه نوشته اند.

·         درب بسته بندی های نمونه های اصلی سفید رنگ است در حالی که نمونه های متفرقه ممکن است رنگ های دیگری نیز داشته باشند.

·         در بسته بندی های اصلی، مهر تاریخ انقضا درج شده است.

·         نمونه های اصلی تنها در بسته های 45 کیلویی هستند اما ممکن است شما کلر آکوافیت هایی با وزن های مختلف مشاهده کنید و باید بدانید که اینها تقلبی هستند.

صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 صفحه بعد